Fenomenalna roze plaža na Bahamima

Svet je prepun izvanrednih lepota. Jedna od njih je i plaža Pink Sand Beach na Bahamima koja je smeštena na ostrvu Harbour Island i čiji je pesak obojen u vrlo nežnu nijansu roze boje.

15 najboljih destinacija za bungee jumping

Ako ste ljubitelj ovog vida zabave možda je pravo rešenje za vas skok sa neke od najvećih zgrada na svetu...

Daleke destinacije koje morate posetiti...

Proleće u Parizu, leto u Berlinu ili jesen u Barseloni, ako nas pitate, sve može. Ipak, ponekad je potrebno otići i korak dalje pa iskustvo evropskih gradova oplemeniti nekom pravom avanturom koje ćete se uvek rado setiti.

Najinteresantije svetske železničke rute

Od svih prevoznih sredstava, vožnja vozom u nama budi posebnu vrstu nostalgije i prisiljava nas da usporimo i uživamo u samom procesu putovanja.

Ako budete imali prilike obavezno prošetajte ovim ulicama

Za vas smo izdvojili 8 interesantnih ulica sa raznih delova sveta koje morate posetiti...

Čarobna mesta koje zaista vredi posetiti

Ukoliko vas ne privlače svetske metropole i dosta vam je gradske gužve, postoje istorijom i šarmom bogata mala mesta u kojima se živi bez stresa.

Ovaj grad živi pod zemljom, a u njemu se nalazi i srpska crkva

Zbog visokih temperatura koje dostižu 40 stepeni, gradska populacija bila je primorana da sav svoj svakodnevni život preseli u podzemlje. Tako se ovde mogu naći i domovi i biblioteka, ali i podzemna crkva.

Burano - ostrvo koje morate posetiti

Postoji viševekovna tradicija da svaka porodica u Buranu ima svoju ‘zaštitnu boju’ kuće. Ako neko želi obojiti svoj dom, on mora poslati zahtev vlastima, a oni određuju kojom bojom mogu obojiti kuću.